Endret: 27 feb 2018     Opprettet: 16 sep 2017

Lysvandring i Hvervenbukta 19.sept.

Les mer..

Oslo Sør satsingen inviterer til lysvandring og aktiviteter i Hvervenbukta 19. september.

Vandringen er bydelens bidrag til OXLO-uken og årets tema er Mitt nabolag. Bydelen skal vise frem mangfoldet, og vise frem engasjement, aktiviteter og bydelens mange  tilbud.

Arbeidsgruppa i lysvandringen håper at bydelens mange organisasjoner, foreninger og beboere stiller opp med stands, underholdning og mange frivillige hjelpere!

 

Lysvandringen er 19.september og starter kl.19.00, først med underholdning på scenen i Hvervenbukta før BU-leder tenner lykta og tar oss med på vandringen. Langs ruta står kor og korps, dansere og lokale foreninger sammen med bydelens tjenestesteder. 

Rundt kl. 21.00-21.15 avsluttes det hele med ild, dans og fakler på stranda i Hvervenbukta. Melafestivalen har regi på avslutningsshowet.

 

For å få dette til trengs mange frivillige som hjelper til med å pynte skogsveier med lys og lykter, som vil  være vakter, tenne bål og lanterner eller rydde opp etter festen.

Arbeidsgruppa ønsker også at mange lager lykter som kan stilles ut i skogen.

 

Det er lagt ved skjema som fylles ut om dere vil ha stand/underholde eller bidra frivillig:

Stand, underholdning, frivillige.

 

Alle gode forslag og alle gode krefter mottas med takk! Send inn skjema før 1. september! (E-post: lysvandring@bsn.oslo.kommune.no, eller til inger.aguilar@bsn.oslo.kommune.no

Her er link til lysvandringens facebookside:

https://www.facebook.com/Lysvandring-i-S%C3%B8ndre-Nordstrand-1488449344725887/